Известие

Collapse
No announcement yet.

Не ми работи парното и мигачите. Помощ!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не ми работи парното и мигачите. Помощ!

Здравейте колеги.
    Та сменям си изгоряла крушка на врътката на парното. При зглобяването на средната конзола явно съм обърнал клемите на аварийния бутон ( мноо съм зле ше се гръмна ). Бушона му беше изгорял. Смених го. След като сложих обаче правилно клемите на аварийния бутон той работи, но не мога да включа ляв и десен мигач о ръчката, а също и парното вобще не включва. Проверих всички бушони здрави са ( за тези под волана от ляво говоря ). Та някой има ли идея какво може да съм направил...
    Помагайте че ше ревна след малко...
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD '99

Има ли някакви други бушони освен тези под волана. Или съм направил голямата беля...

Comment

еми виж и релетата как са
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

А къде седят тези релета ?

Comment

пак там
          над бушоните

Comment

Отивам...

Comment

Ох щех да пукна за малко Да оказа се че един 7.5 от горните също е изгорял А ако на негово място сложа 5, че нямам 7.5 ще изкара ли ден два докато си купя.
              П.П.Мерси много за отзивчивостта...

Comment

е трябва да изкара
                ма то бушони има на всяка бензиностанция

Comment

Ако си някъде около центъра мини да ти дам един 7.5, имам в багажника, че ще земе да получиш удар....
                  Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                  Mazda 6 2.3 2005
                  sigpic

Comment

Твърде неуместно бих казал колега... На тебе ти е смешно ма на мене хич не ми беше. Верно че ситуацията е неловка ма не всеки е роден разбиращ от всичко като тебе. А най-голямата тъпотия е, че от всички тия глупости ми изгоря крушката на другата врътка и се върнах там от където почнах днеска. Ама ти няма как да знаеш, че обиколих полвин София да си търся крушка с фасонка и така и не намерих и зех една която ми презапоиха в един ТВ сервиз за старата фасонка. А сега трябва да повторя операцията по разглабянето и свалянето на врътките и въпросната фасонка и пак в сервиза. Така че хич не ми е смешно дано не ти се налага да го правиш това...
                    Last edited by alekstr; d.m.y г., 17:59.

Comment

Колега, съжалявам, че съм те засегнал, абсолютно само чиста доза хумор вложих в изказването си, и то поради това, че същите тъпотии са ми се случвали и на мен и точно като теб се бях шашнал. Погрешно си ме разбрал, а за даването на бушона бях сериозен между другото.
                      Last edited by DerMeister; d.m.y г., 18:06.
                      Mazda 6 2.3 2005
                      sigpic

Comment

Нема грижи колега отскочих до ОМВ-то и си взех ма виж ако ми предложиш крушка идвам да я взема на момента

Comment

Такива крушки нямат ли в бензиностанциите? Аз като ми трябваха влезнах в първият магазин за авточасти и имаха. Даже май имам в жабката междудругото, та ако не намериш съм до 8 часа в офиса. Ама не знам за едни и същи ли говорим, че аз съм със 146-ца.
                          Mazda 6 2.3 2005
                          sigpic

Comment

Абе не са сигурно аз съм със 156-ца и обикалях като луд днеска по авточасти всекакви и нема и нема. Ама все пак кажи къде е този магазин да проверя и в него току виж ми излезнал късмета. Между другото на Стамболийски ми казаха със заявка за 15 дни = 16лв Явно е със златна нишка оригиналната .Побългарената ми излезе 3 лв 1 крушка и 2 запояване ( ма 2-та ги дадох щото човека се нави да я запои и не ми иска пари накрая а преди това в 2 други ТВ сервиза ме отрязаха)

Comment

Първоначално публикувано от alekstr Покажи съобщение
                              Абе не са сигурно аз съм със 156-ца и обикалях като луд днеска по авточасти всекакви и нема и нема. Ама все пак кажи къде е този магазин да проверя и в него току виж ми излезнал късмета. Между другото на Стамболийски ми казаха със заявка за 15 дни = 16лв Явно е със златна нишка оригиналната .Побългарената ми излезе 3 лв 1 крушка и 2 запояване ( ма 2-та ги дадох щото човека се нави да я запои и не ми иска пари накрая а преди това в 2 други ТВ сервиза ме отрязаха)
                              Ооо за съвсем различни неща говoрим явно. Аз взех ето такива:
                              http://www.autobulbsdirect.co.uk/r28...tner=shopzilla

Цената беше някакви стотинки там, под левче бройката. Не би трябвало твоите да са различни?
                              Mazda 6 2.3 2005
                              sigpic

Comment

Working...
                              X